Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΥΖΟΣ

Το συγκινητικό μήνυμα του Στηβ Ντούζου για τον πατέρα του...
Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Ντούζος σε ηλικία 76 ετών. Ο ηθοποιός έδινε μάχη με το Αλτσχάιμερ τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο έδινε τον αγώνα του στην εντατική μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Μαζί με τον κατασκευαστικό κλάδο ο χώρος των ΜΜΕ έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον. Ισως και γιατί πέραν της τεράστιας απώλειας διαφημιστικής δαπάνης οι επιχειρηματίες αρνούνται πεισματικά να κατάβαλουν έστω και ένα μικρό μέρος του κόστους. Συνεπώς ο συνδυασμός χαμηλής κυκλοφορίας και έλλειψης διαφημιστικών πόρων αποδεικνύεται θανατηφόρος στις εφημερίδες ενω ραδιόφωνα και τηλεόρασεις έχουν μεταβληθεί σε συστήματα επανάληψης παλιών προγραμμάτων σε σημείο που οι τηλεθεατές να τα απεχθάνονται ή να εκλαμβάνουν τις διαφημίσεις ως πρόγραμμα.

Η στάση των επιχειρηματιών όσο και των συνδικαλιστών οδήγησε στην πλήρη απαξίωση και οσονούπω στην πλήρη κατάρρευση.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

O EZEL EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ..

Πιστό στην υπόσχεση μυθοπλασίας,το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει με 2 σειρές!! Έτσι λοιπόν, μία καινούργια τούρκικη (τί άλλο) σειρά είναι έτοιμη να εισβάλει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αν και πολλά έχουν ακουστεί για το ποια είναι αυτή η σειρά, τελικά άλλη λέγεται, αλλά άλλη θα προβληθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες,τη Δευτέρα

6 Μαΐου, θα κάνει πρεμιέρα η τούρκικη σειρά Karadayi, που προφέρεται «Καρανταγί» με πρωταγωνιστή τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, που γνωρίσαμε –και αγαπήθηκε ως φαίνεται από πολλές τηλεθεάτριες- ως «Εζέλ». Όπως αναφέρουν μάλιστα τα τούρκικα περιοδικά, ο Κενάν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικά ηθοποιός της χώρας τους, καθώς η αμοιβή του για αυτή τη σειρά ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια δολάρια.
ΑΠΟ ΤΟ TVNEA.GR

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Είναι βέβαιο πως η πρόσφατη βραδυνή αποτυχία με το sold out  τον έχει πειράξει. Και πολύ. Ουσιαστικά θεωρεί πως του έμεινε για πάντα η στάμπα του πρωινατζή. Του δημοσιογράφου για τους συνταξιούχους ,με τις φωνές τα ηθοποιηλίκια τα δήθεν σόου του λαικισμού με το ψεύτικο ενδιαφέρον για τους πολίτες. Και το ήθελε πολύ να αποδείξει ότι θα μπορούσε κι άλλα πράγματα το επεδίωξε τρεις φορές αλλά δυστυχώς...Τώρα με την αποτυχία ζεστή η γνωστή ανασφάλεια του έγινε ακόμη μεγαλύτερη, η ανάγκη για θεαματικότητες θυμίζει εξάρτηση. Σήμερα όμως ξεπέρασε το εαυτό του. Εκανε ρεπορτάζ τα ραβασάκια του υπουργείου οικονομικών για τα ανασφάλιστα οχήματα. Δήθεν για τα έσοδα που θα χαθούν για το κράτος επειδή κάποιοι θα αναγκαστούν να παραδώσουν οριστικά τις πινακίδες των οχημάτων. Δήθεν για τους ανθρώπους που ζορίζονται οικονομικά και δεν έβγαλαν ασφάλεια...Δήθεν δήθεν. Ο γνωστός καλός Γιώργος Παπαδάκης που μαζί με τους κλώνους του  έκαναν την τηλεόραση πατσαβούρα. Για λίγες μονάδες τηλεθέασης χαιδεύει τα αφτιά όσων λαθροκυκλοφορούν με ανασφάλιστα οχήματα για να γλιτώσουν λίγα ευρώ και διακινδυνεύοντας χιλιάδες ευρώ ή ανθρώπινες ζωές χωρίς να το καταλαβαίνουν. Αντί να τους εξηγήσει ότι η ζούγκλα στους δρόμους θα ζημιώσει ξανά τους φτωχότερους ( ο πλούσιος θα βρεί τρόπο και για τη ζημιά και για τον τραυματισμό) τους κολακευει δήθεν ασχολούμενος με το πρόβλημα τους. Οταν ο λαικισμός δεν έχει πάτο...
     

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Ως ανοησίες απορρίπτει ο Γιώργος Τράγκας την κριτική κάποιων ότι έκανε την γνωστή εκπομπή μόνο και μόνο για να κερδίσει την εύνοια του κόμματος και γιατί όχι την πολυπόθυτη ασυλία στις επόμενες εκλογές. Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η μεταστροφή του για τον real fm όταν μόλις πριν λίγες εβδομάδες ορκιζόταν ότι δεν υπήρχε ζήτημα αποχώρησης.
     

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην ξαναστείλει εκπρόσωπο στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του κόμματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του δημοσιογράφου.
«Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή “Ανατροπή”», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε επιστολή του προς τη διοίκηση του Mega.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

Τελειωμό δεν έχουν τα "βάσανα" της Ρένας Ρίγγα, καθώς αναγκάζεται συνεχώς να αλλάζει το σενάριο. Αφού αναγκάστηκε να διαμορφώσει από την αρχή τα πρώτα επεισόδια, καθώς η πρεμιέρα της σειράς πραγματοποιήθηκε με μερικούς μήνες καθυστέρηση, έρχεται τώρα και η αποχώρηση του Αποστόλη Τότσικα για να την αποτελειώσει...