Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

O K TΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ ΔIΕΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ STAR

Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος των τηλεθεατών μας, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού τομέα του Star.

Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013.

Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο, αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων.

Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΛΕΛΗΣ ΑΠO ΤΟ STAR.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ..

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Star. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, σε σύσκεψη που είχαν πριν από λίγη ώρα οι Γιάννης Βρδινογιάννης και Σταμάτης Μαλέλης, αποφασίστηκε ο τελευταίος να αποχωρήσει από τοην θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης και να αναλάβει ρόλο συμβούλου του Τζίγγερ, και ολόκληρης της οικογένειας Βαρδινογιάννη, σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις της στον χώρο των media.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ;


Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για τους «Βασιλιάδες» την πετυχημένη σειρά που πρόβαλλε το MEGA, αλλά που σταμάτησε λόγω της αδυναμίας πληρωμής από την εταιρεία παραγωγής.
Ενώ όμως, το ιστορικό STUDIO ATA που είχε τη σειρά… έφυγε από τη μέση, στο κανάλι της Μεσογείων σκέφτονται να την βγάλουν ξανά στον αέρα με καινούργια εταιρεία παραγωγής, την ΑΝΩΣΗ.

Μετά από επαφές λοιπόν στελεχών του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους συντελεστές της σειρές -ηθοποιούς και τεχνικούς- για τη συνέχειά της. Ενώ κάποιοι από αυτούς ευχαριστήθηκαν ακούγοντας την πρόταση, κάποιοι άλλοι αντιδρούν θεωρώντας πως αν η σειρά συνεχίσει με άλλη εταιρεία παραγωγής, τότε θα χάσουν όλα τα χρήματα που τους χρωστούν από τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Διαδικτυακή εκπομπή μέσω της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 10 το βράδυ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τώρα και παρουσιαστής!  Η Χρυσή Αυγή φτιάχνει διαδικτυακή τηλεόραση προκειμένου να δώσει «Eλεύθερο βήμα στους Ελληνες Εθνικιστές»...

Η νέα εκπομπή με «πρωταγωνιστή» τον βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη θα είναι πολιτική και θα οργανώνεται από στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 10 το βράδυ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ;



Κουίζ  μέτριας δυσκολίας. Σε ποιο τηλεοπτικό σταθμό αναζητούν πλέον παρουσιάστρια για το κεντρικό δελτίο μετά και τις εξελίξεις στο Star;

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ-ΤΖΙΜΑ



Αρκετές ευκαιρίες αναμένεται να πάρουν τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού στην παρουσίαση των δελτίων η Μαρία Σαράφογλου και η Ράνια Τζίμα που φέρονται ως τα πρώτα φαβορί να αντικαταστήσουν την Ολγα Τρέμη  εάν τελικά αποφασιστεί από τους ιδιοκτήτες του Mega πως ήγγικεν η ώρα της αλλαγής.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Καθοριστική θα είναι από κάθε άποψη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που ορίστηκε για την Δευτέρα το βράδυ προκειμένου να δωθεί χρόνος. Καθώς κανείς δεν επιθυμεί την αποσταθεροποίηση της χώρας ούτε βέβαια οι δανειστές στο παρασκήνιο βρίσκονται σε εξέλιξη κινήσεις για την αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ANAΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Αναβολή για τις 8 Οκτωβρίου πήρε η δίκη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τη δημοσίευσης της λίστας Λαγκάρντ στο περιοδικό HOT DOC.
Ο δημοσιογράφος είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά τη δημοσίευση τον περασμένο Οκτώβριο στο περιοδικό του, των αρχείων της επίμαχης λίστας, για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και είχε κριθεί αθώος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα έδρας.
Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, καθώς κρίθηκε «νομικά εσφαλμένη» η αθωωτική κρίση του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα ο Κώστας Βαξεβάνης να καλείται εκ νέου να λογοδοτήσει για την υπόθεση.

NEW ENTRY ΓΙΑ ACTION 24


Δυναμική είσοδο και στροφή στην ενημέρωση πραγματοποιεί το Αction 24 του Διονύση Παναγιωτάκη  καθώς από τις επόμενες εβδομάδες ενισχύει την βραδινή του ζώνη με ενημερωτικές εκπομπές πολιτικού και οικονομικού χαρακτήρα. Με  παρουσιαστές γνωστά πρόσωπα  από τις ειδήσεις,  πολιτικούς συντάκτες και ταλαντούχους νέους δημοσιογράφους επιχειρεί μια σημαντική αλλαγή στην ζώνη του prime time.     

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ



Εντυπωσιακή άνοδος στην Τρίτη θέση των ενημερωτικών για τον βήμα fm με 10,5% σύμφωνα με την έρευνα ακροαματικότητας της kappa research. Στην πρώτη θέση σταθερά πάντα ο real του Νίκου Χατζηνικολάου και δεύτερος ο Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου.              
 1
 Real 97.8
 20.9%
 2
 Σκάι 100.3
 15%
 3
 Δίεση 101.3
 13.8%
 4
 Kiss 92.9
 12.5%
 5
 Red 96.3
 11.8%
 6
 Μελωδία 99.2
 11%
 7
 Βήμα 99.5
 10.5%
 8
 Galaxy 92
 10.3%
 9
 Easy 97.2
 10%
 10
 Pepper 96.6
 9.8%