Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑ


Γιώργος Λιανός, Λάουρα Νάργκες, Ινα Ταράντου και Μαρία Σπυριδάκη θα είναι η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά που θα πλαισιώσει τις παλιές  Σάσα Σταμάτη και Ελλεάνα Τρυφίδου στο νέο πρωινό του Αnt1.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ALPHA



Στο δυναμικό του Alpha 9,89 εντάσσονται η Γωγώ Αντζολετάκη και ο Θανάσης Πάτρας. Η γνωστή ηθοποιός  θα παρουσιάζει μια εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο 20:00-22:00, η Γωγώ Ατζολετάκη με αναφορές  στον κινηματογράφο, το θέατρο, τη λογοτεχνία και κυρίως στη μουσική που άφησε το στίγμα της σε κάθε εποχή. Κάθε Σάββατο επανέρχεται με σατυρική εκπομπή και ο Θανάσης Πάτρας για όσα απασχόλισαν την κοινωνία την εβδομάδα που πέρασε.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ



Ελεάνα Τρυφίδου και Ινα Ταράντου θα είναι όπως όλα δείχνουν το αρχισυντακτικό δίδυμο για την νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;


Ποιο γνωστό δημοσιογράφο από το REAL GROUP  έχουν προσεγγίσει οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο τους;

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ


Κερδίζει το στοίχημα  της θεαματικότητας το καθημερινό μεσημεριανό μαγκαζίνο του Βαγγέλη Γιακουμή και της Γεωργίας Σαδανά στο Action24 που βασίζεται στο πολύ καλό πολιτικό ρεπορτάζ και συχνά σε αποκλειστική πληροφόρηση.