Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΤΡΑΓΚΑ-ΒΡΥΩΝΗ



Τον πρώτο  γερό καυγά μετά το «μήνα του μέλιτος» είχαν οι Γιώργος Τράγκας και Φίλιππος Βρυώνης του extra και E φυσικά για τα οικονομικά. Κουβέντα στη κουβέντα ο Γιώργος Τράγκας αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία και να υποβάλει παραίτηση. Τελικά με από αμοιβαίες υποχωρήσεις οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν τη συνεργασία του μέχρι τον επόμενο καυγά. 

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Την τελευταία εκπομπή του ''Χτύπα ξύλο'' με την Ντορέττα Παπαδημητρίου θα δούμε αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΙ, καθώς όπως μάθαμε, η αρχική έγκριση του καναλιού ήταν για επτά επεισόδια σαν πρώτο κύκλο και στη συνέχεια βλέπουμε...Αλλά το επόμενο ''ναι'' δεν έχει έρθει ακόμα από τους ιθύνοντες.
Η ηθοποιός δεν αγχώνεται, εξάλλου έχει κάθε Κυριακή την παρουσίαση των backstage του ''DWTS 4'' και την συνέχεια του ''Hangover 4'' στο θέατρο, αλλά θέλει να ξέρει και τι θα γίνει με την εκπομπή...
Πηγή:tvzapping

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

O KANAΛΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ



Οι 3+1 Βαρωνέτοι που φιλοδοξούν να γίνουν βαρώνοι των media
ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ηταν λίγους μήνες πριν, όταν  το MEGA με συνεχή σποτ υπό το γενικό τίτλο «Γίνε Καναλάρχης» σατίριζε με εύγλωττο τρόπο τις καταστάσεις που επικρατούν στη  εγχώρια τηλεοπτική βιομηχανία. Αρκετοί τότε θεώρησαν ότι τα περιγραφόμενα περιστατικά διέθεταν μια ισχυρή δόση υπερβολής και ποτέ ένας χασάπης ή ένας επιχειρηματίας γραφείου κηδειών δεν θα μπορούσε να «σταθεί» στους δυνατούς προβολείς της τηλεόρασης και να γίνει καναλάρχης. Συχνά όμως η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την οθόνη. Ετσι στην άκρως ανταγωνιστική καθημερινότητα της τηλεοπτικής βιομηχανίας τέσσερις βαρόνοι των τοπικών Media αλλά και επιδέξιοι επιχειρηματίες  διεκδικούν επάξια το τίτλο του ιδιοκτήτη καναλιού κόντρα στα επιχειρηματικά θηρία της τηλεόρασης.
Πρόκειται για τους  Φίλιππο Βρυώνη  ισχυρό άνδρα στα κανάλια Ε, ΕΧΤRΑ -3 και ZOOM TV, τον  Ηλία Κοπανίτσα ιδιοκτήτη του οικονομικού SBC, τον Διονύση Παναγιωτάκη του αθλητικού και εσχάτως και ενημερωτικού ACTION 24, και του Κισσανδράκη που για πολλά χρόνια έχει τον έλεγχο του ενημερωτικού καναλιού BLUE SKY.

Φίλιππος Βρυώνης
Τις τελευταίες εβδομάδες η εξαγορά του  τηλεοπτικού σταθμού 902 και η μετονομασία του σε Ε τον έφερε ξανά στο προσκήνιο. Επιχειρηματίας δραστήριος μπήκε στα ΜΜΕ από την ενασχόληση του με τις διαφημιστικές εταιρείες Αλμα- Ατέρμων και Εμπορικό δεσμό ενώ παλιότερα διέθετε και κατασκευαστική εταιρεία .
Η πρώτη του τηλεοπτική προσπάθεια ήταν με το Εxtra όπου παρά την οικονομική  κρίση αρκετές εκπομπές όπως αυτή του Γιώργου Τράγκα, είτε το αποκαλυπτικό δελτίο αρχικά με τον Γιάννη Παπαγιάννη και ύστερα με τον Ακη Παυλόπουλο έφεραν χρήμα και διαφημίσεις.  Ικανοποιητική τηλεθέαση  και φανατικούς τηλεθεατές είχε και το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου που ωστόσο το κανάλι  διέκοψε λόγω των εκρήξεων του παρουσιαστή και των προστίμων που αφειδώς μοίραζε το ΕΣΡ. Το πρόγραμμα του καναλιού συμπληρωνόταν από μια σειρά αμφιλεγόμενων εκπομπών που θύμιζαν τη χρυσή εποχή του trash tv με ονόματα όπως αυτό του Μένου Φουρθιώτη (άλλοτε μάνατζερ της Τζούλιας που σύντομα έγινε προσωπικός φίλος του καναλάρχη και  διευθυντικό στέλεχος του σταθμού) της Βίκυς Μιχαλονάκου (που παρουσίασε τον «μίστερ εθνικά μπούτια» και του Φίλιππου Καμπούρη οποίος επένδυε σε καυγάδες παρακμιακών προσώπων.
Οι ιδιοτροπίες  του καναλάρχη αρκετές. Εχει κατασκευάσει δωμάτιο πίσω από την αίθουσα συσκέψεων  για να διανυκτερεύει. Με την άνεση που κυκλοφορεί κάποιος στο σπίτι του συχνά βολτάρει εντός του καναλιού με  πουκάμισο,  εσώρουχο, κάλτσες και σκαρπίνι προκαλώντας «έμφραγμα» στους  συνεργάτες του. 

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΒΕΡΥΚΙΕ



Η κάθετη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης στο ραδιόφωνο ισοπεδώνει και το παραγόμενο   δημοσιογραφικό προιόν. Απίστευτες καταστάσεις βγαίνουν πλέον καθημερινά στον αέρα καθώς αρκετοί παραγωγοί  αντιμετωπίζουν τις εκπομπές σαν συζητήσεις καφενείου μετά από αγώνα  ποδοσφαίρου είτε σαν πάρεργο. Χαρακτηριστική περίπτωση η εκπομπή του Δήμου Βερύκιου στον alpha news όπου χωρίς καμία επιφύλαξη μιλούσε για σίγουρο κούρεμα των καταθέσεων «στολίζοντας» τις πληροφορίες του πότε με καυγάδες με συνεργάτες και ακροατές και πότε με βρισιές των θείων. Μάλιστα ένας ακροατής όταν ο Βερύκιος τον αποκάλεσε «κότα» του απάντησε οργισμένος ότι είναι  αναξιόπιστος γλείφτης και στημένος και για αυτό δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο Σύνταγμα. Αντίστοιχη «ποιότητα» υπήρξε και στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο ραδιοσταθμό  Κόκκινο με αναπαραγωγή φρικτού ηχητικού αποσπάσματος  βιασμού που ακόμη και για στελέχη του σταθμού ήταν μια κακοστημένη προσπάθεια εντυπωσιασμού.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΤΣΙΝΑ



Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα στον ALPHA της βραδυνής  εκπομπής «Νικ Ο’ Κλοκ» που θα παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς και φιλοδοξεί να καλύψει το κενό του Λαζόπουλου. Μαζί του η Αθηναίς Νέγκα που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τη συμμετοχή της ως κριτής σε τηλεοπτικό show.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΧΙΟΣ;



Στο Zoom ξεκινά εκπομπές ο Στέφανος Χίος όπου οι φανατικοί οπαδοί του αναμένουν την αναβίωση του περίφημου «μακελειού» 

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ;


Τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα, εξετάξει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής-δικαστικός ρεπόρτερ βρίσκεται ανάμεσα σε εκπομπή έρευνας με παρουσίαση "καυτών" φακέλων και την παρουσίαση ενός καθημερινού ειδησεογραφικού μαγκαζίνο. Την ίδια στιγμή η δημοσιογραφική ομάδα που τον πλαισιώνει εξετάζει την επέκτασή της στο χώρο του διαδικτύου μέσω ενός εξειδικευμένου δικαστικού σάιτ.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

EΡΧΕΤΑΙ ΚΥΜΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου

Σε υψηλόβαθμη θέση, αλλά όχι ως διευθύνων σύμβουλος θα παραμείνει ο Χρήστος Παναγόπουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ. Σε σημερινή του ανακοίνωση, το κανάλι αναφέρει ότι το στέλεχος παραμένει "κανονικά" στον Όμιλο, χωρίς, όμως, να διευκρινίζει σε ποια θέση.

Το βέβαιο είναι ότι ο τηλεοπτικός σταθμός μπαίνει σε τροχιά ανακατατάξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα επιλεγεί άλλο πρόσωπο για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ενώ ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος, σημειωτέον, κατέχει παράλληλα θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διατηρήσει ρόλο συμβούλου στον Όμιλο ΣΚΑΪ.

NEO ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟΝ ΑLPHA



Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha η νέα σειρά « Μην αρχίζει την μουρμούρα» με πρωταγωνιστές του Βλαδίμιρο Κυριακίδη, Δαφνη Λαμπρόγιαννη, Αντώνη Αντωνίου. Πρόκειται για το πρώτο σήριαλ του καναλιού μετά από αρκετά χρόνια