Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGA



Νέα σειρά ετοιμάζει το Μεga θα λέγεται «είναι ακόμη Δευτέρα» και προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα πρωταγωνιστούν οι  Βίκυ Σταυροπούλου,  Τάσος Χαλκιάς  Γιάννη Τσιμιτσέλης, ενώ στο υπόλοιπο καστ,  θα συμμετέχουν Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Μίνωας Θεοχάρης και Μένη Κωνσταντινίδου  την ευθύνη της σκηνοθεσίας θα έχει ο Λευτέρης Παπαπέτρου

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε;



Νέα κρίση στις σχέσεις του Γιώργου Τράγκα με το  κανάλι Ε. Ο έμπειρος δημοσιογράφος εμφανίζεται απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούν στο κανάλι και ξανασκέφτεται την αποχώρηση. Την ίδια ώρα η διευθυντική ομάδα αναζητά concept για ενημερωτική εκπομπή με βάση το δικαστικό ρεπορτάζ.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ENTΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ



Εντυπωσιακή ήταν η αποδοχή της Μηχανής του χρόνου στην διαδικτυακή εκδοχή της καθώς τις πρώτες ημέρες αναγκάστηκε σε αλλαγή σέρβερ για να μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους επισκέπτες.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ




Από την Κόρινθο στη Μελβούρνη και η μεταγραφή στην Κίνα
ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ
Η ζωή της μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Από μια ταπεινή κομμώτρια στη Μελβούρνη της Αυστραλίας  βρέθηκε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο κινεζικό κανάλι NTD. Στις φλέβες της κυλά ελληνικό αίμα, νιώθει υπερήφανη για τους προγόνους της και μιλάει γι' αυτούς με θαυμασμό. Η Τίνα Σοφός, έχει καταγωγή από την Κόρινθο, και είναι η απόλυτη anchorwoman της Κίνας, τα τελευταία χρόνια με εκατομμύρια  τηλεθεατές να αναμένουν κάθε βράδυ να ενημερωθούν από την Ελληνοαυστραλή δημοσιογράφο.

ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟ Ε



Αναζητά χρηματοδότη και συνέταιρο η ιδιοκτησία του καναλιού Ε καθώς η έλλειψη ρευστότητας προκαλεί μεγάλα λειτουργικά προβλήματα. Μετά το δημοσίευμα του Secret ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υπογραφή συμβάσεων με τους συντάκτες χωρίς να ολοκληρωθούν για ευνόητους λόγους. Στη διευθυντική ομάδα αποφάσισαν να παγώσουν κάποιες  τις εκπομπές στο ZOOM μέχρι να βρεθεί λύση.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙ
ΛΕΙΟΥ

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κόστισε στον Ελληνικό λαό το τηλεοπτικό πείραμα των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ καθώς η πεντάμηνη κατάληψη του ραδιομεγάρου στη Μεσογείων ως αντίδραση στην κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ  υποχρέωσε τη δημόσια τηλεόραση σε πανάκριβες δαπάνες σε καιρό μνημονίου ώστε να καταφέρει τελικά να εκπέμψει  πρόγραμμα με αξιοπρεπείς όρους.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Kαταπληκτικό ! Διευθυντικό στέλεχος υπό έκδοση εφημερίδας τηλεφωνεί σε έμπειρο συντάκτη για να τον προσλάβει. Η συζήτηση τραβά σε μάκρος παρά τη διαφαινόμενη διάθεση του συντάκτη να αρνηθεί την πρόταση. Τελικά ο δημοσιογράφος ρωτά για τους στόχους και το  εξασφαλισμένο κεφάλαιο για τις πρώτες εκδόσεις για να εισπράξει την απάντηση: Θα δούμε πως θα πάει το πρώτο φύλλο και θα σου πω!!