Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Με το ίδιο νόμισμα προσπαθεί να πληρώσει τον ανταγωνισμό το Mega ενόψει την επανεμφάνισης των show στο πρόγραμμα του, έχει προσεγγίσει γνωστά ονόματα όπως η Ζέτα Μακρυπούλια ή ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί στο παρελθόν με προγράμματα του ΑΝΤ1.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ



Aπό τις αρχές Μαρτίου επιστρέφει το τσαντήρι του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha. H επιστροφή της δημοφιλούς εκπομπής αλλάζει και την ώρα προβολής της Ελληνοφρένειας η οποία περιορίζεται και θα προβάλλεται πλέον μόνο τη  Δευτέρα. Μετά την γκρίνια που υπήρξε από την διοίκηση για τα μέχρι τώρα  επεισόδια αποφασίσθηκε η ενίσχυση της εκπομπής με καλεσμένους.   

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ Ε

Βαρύ παραμένει το κλίμα στο κανάλι Ε. Οι γνωρίζοντες πιστεύουν πως σύντομα θα υπάρξει τσουνάμι αποχωρήσεων καθώς οι δημοσιογράφοι πληρώνονται με σημαντική καθυστέρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες οι παραινέσεις του ιδιοκτήτη για την μετατροπή ενημερωτικών εκπομπών σε καλυμένα χορηγικά προγράμματα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και δεν έιναι λίγοι όσοι ετοιμάζονται να βροντήξουν την πόρτα    

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η WEBTV ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ


Το στοίχημα της web tv παραμένει βασική προτεραιότητα για τον όμιλο του ANT1 καθώς εκτός των ειδικών παραγωγών που έχει εντάξει στο πρόγραμμα του διαδικτυακού καναλιού διαχωρίζοντας πρώτος  το web από τα κανονικό  τηλεοπτικό πρόγραμμα  έχει ξεκινήσει σταδιακά και πρόγραμμα διαφημιστικής στήριξης των νέων προσώπων κυρίως μέσω της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αλλά και του ΟΛΑ 1 4  με το Θέμο Αναστασιάδη

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Η ΔΗΜΑΡ



Πριν από μία βδομάδα στην Συνέλευση των εργαζομένων του Flash, έκανε την εμφάνισή του, ο παλιός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Γιώργος Μελέας. Ο συγκεκριμένος προέτρεψε τους συγκεντρωμένους να προχωρήσουν στη σύσταση της εταιρείας και να αναλάβει εκείνος τη διεύθυνση του σταθμού. Επίσης, κατά την διάρκεια της κουβέντας που είχε μαζί τους, διαβεβαίωσε ότι θα μπορέσει να βρει και κεφάλαια που θα δώσουν την δυνατότητα της απρόσκοπτης λειτουργίας του σταθμού. Σε μια πρώτη ανάγνωση η εμφάνιση του κ. Μαλέα, εξελήφθη ως ενδιαφέρον της Κίνησης των «58». Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, βρίσκεται το ενδιαφέρον του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να αποκτήσει ραδιοφωνική φωνή ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Όπως, υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, το αρχικό σχέδιο προβλέπει την διαχείριση του ιστορικού ραδιοφώνου για ένα περίπου εξάμηνο. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Φώτης Κουβέλης, φέρεται να έχει ενημερώσει και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν δείχνει να είναι αντίθετος, από τη στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟ ΚΟNTRA Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το “τιμόνι” του Kontra Channel αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγόπουλος, αναφέρει το site, www.parapolitika.gr  . Έχουν προηγηθεί συναντήσεις του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του Σκάι και της ΕΡΤ, με το Γιώργο Κουρή.