Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε



Πέφτει η αυλαία για το Γιώργο Τράγκα στο κανάλι Ε. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα ολοκληρώσει τις εκπομπές του λίγες ημέρες πριν το Πάσχα γεγονός που προβληματίζει  έντονα την διεύθυνση του καναλιού καθώς  είναι ο βασικός στυλοβάτης στην μάχη της τηλεθέασης. Τις προηγούμενες ημέρες ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του καναλιού Φίλιππο Βρυώνη αλλά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση. Μετά από αυτό ο Γιώργος Τράγκας αποφάσισε να ενημερώσει τους συνεργάτες του για την λήξη της συνεργασίας αλλά και την πρόθεση του να αναζητήσει νέα  στέγη.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ



Γιώργος Λιανός,  Λάουρα Νάρτζες, και Ελεάννα Τρυφίδου  είναι τα γερά χαρτιά του πρωινού του Ant1 που παρουσιάζουν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ενώ η συνεχόμενη πρόκληση από τη Σάσα Σταμάτη έχει αρχίσει να κουράζει σε επικίνδυνο βαθμό. Παρά τη στήριξη που έχει από τους παρουσιαστές στον Ant1 οι υπεύθυνοι του καναλιού θα ήθελαν λιγότερο αυθορμητισμό και περισσότερη προσοχή στις λεκτικές ρουκέτες που εκτοξεύει.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MEGA



Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι συναντήθηκαν Βαρδής Βαρδινογιάννης και Γιώργος Μπόμπολας πριν από λίγες ημέρες  για να συζητήσουν κατά τη διάρκεια του δείπνου τις επερχόμενες  εξελίξεις  στο ΜEGA. Τα λιγοστά χαμόγελα μάλλον προμηνύουν και δύσκολες αποφάσεις.