Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε



Πέφτει η αυλαία για το Γιώργο Τράγκα στο κανάλι Ε. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα ολοκληρώσει τις εκπομπές του λίγες ημέρες πριν το Πάσχα γεγονός που προβληματίζει  έντονα την διεύθυνση του καναλιού καθώς  είναι ο βασικός στυλοβάτης στην μάχη της τηλεθέασης. Τις προηγούμενες ημέρες ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του καναλιού Φίλιππο Βρυώνη αλλά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση. Μετά από αυτό ο Γιώργος Τράγκας αποφάσισε να ενημερώσει τους συνεργάτες του για την λήξη της συνεργασίας αλλά και την πρόθεση του να αναζητήσει νέα  στέγη.

Την ίδια ώρα στο κανάλι παραμένει η αναστάτωση των τελευταίων εβδομάδων καθώς πρέπει να αντικατασταθεί  η απώλεια του Γιώργου Καραμέρου που θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις ειδήσεις όσο και στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.
Στις ειδήσεις φαβορί είναι η Αμέλια Αναστασάκη ενώ για την εκπομπή εξετάζεται η αναβάθμιση της νυν συμπαρουσιάστριας Αγγελικής Καρδιόλακα που έχει την ώρες πτήσης από την θητεία της στον Αlpha. Εναλλακτικά εξετάζονται και άλλες εσωτερικές μετακινήσεις όπως αυτή του Θανάση Πάτρα έμπειρου παρουσιαστή κυρίως στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο κανάλι ετοιμάζουν 3 νέες παραγωγές ενώ θα υπάρξει ενημερωτικός σχεδιασμός και για τις επερχόμενες εκλογές.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου