Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

O ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ



Του προσφέρει υψηλό συμβόλαιο και απόλυτη ελευθερία

 
Ένα σκληρό μπρα- ντε- φέρ βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο  διάστημα με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρωτοκαθεδρία στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Μήλον της έριδος, σε αυτή την άτυπη υπόγεια διαμάχη είναι ο Γιώργος Τράγκας, η ραδιοφωνική εκπομπή του οποίου(εν Αθήναις στον Real FM)  βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της ενημερωτικής ζώνης πανελλαδικά, γεγονός που έχει συμβάλει και στην ανατροπή της πρωτοκαθεδρίας του ΣΚΑΙ στα ερτζιανά. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S» ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη υποβάλει πρόταση στον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος συνεργάζεται με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, να αναλάβει και τη γενική διεύθυνση προγράμματος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Εξέλιξη που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του «S» της προηγούμενης εβδομάδας ότι πλέον στο Φάληρο αναμένονται σεισμικές αλλαγές
.
ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.
Η πρόταση που έγινε στον γνωστό δημοσιογράφο περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά υψηλό συμβόλαιο για την εποχή (σαφώς υψηλότερο από τις απολαβές του Real) αλλά και όρους απόλυτης ελευθερίας σε ότι αφορά τόσο την ραδιοφωνική εκπομπή, όσο και το σχεδιασμό του προγράμματος του ΣΚΑΙ.  Ο Γιώργος Τράγκας, μάλιστα, έχει απαιτήσει οι συγκεκριμένοι όροι να περιλαμβάνονται ρητά και στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί, εφόσον βέβαια οι συνομιλίες τελεσφορήσουν. Η πρόταση περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας πρωινής ζώνης με το εν Αθήναις να γίνεται τρίωρο στις ώρες 07:00-10:00 ή εναλλακτικά 08:00-11:00. Στις συζητήσεις που έχουν γίνει ο Τράγκας φέρεται να έχει απαιτήσει ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα με εξαίρεση τον Άρη Πορτοσάλτε, αλλά και αλλαγές στη φιλοσοφία του μέχρι σήμερα φιλομνημονιακού σταθμού. 
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ REAL.
Πάντως όπως αναφέρει ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο στενό του περιβάλλον αλλά και μέσα από την εκπομπή του «δεν πουλάει τους φίλους του» αναφερόμενος βεβαίως στη σχέση του με τον Χατζηνικολάου. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Τράγκας δίνει προτεραιότητα στις συζητήσεις με τον Real για τη νέα περίοδο, με την προϋπόθεση, ωστόσο, οι οικονομικοί όροι να είναι αντίστοιχοι με αυτούς που προσφέρει ο ΣΚΑΙ, πράγμα που πρέπει να θεωρείται μάλλον απίθανο για τις οικονομικές δυνατότητες του σταθμού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι οικονομικές απολαβές του Τράγκα μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια σε συμφωνία με την ιδιοκτησία του σταθμού. Σε ότι αφορά τα τυπικά το συμβόλαιο με τον σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου λήγει στις 10 Ιουνίου, αλλά ο δημοσιογράφος αναμένεται να παραδώσει και κάποιες έξτρα εκπομπές έως το τέλος του μήνα. Όπως είναι φυσικό οι συγκεκριμένες εξελίξεις έχουν επιβαρύνει το κλίμα στο συγκρότημα του Αμαρουσίου με τις φήμες να λένε ότι οι σχέσεις Τράγκα – Χατζηνικολάου είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου